Privatlivs- og cookiepolitik

Introduktion

Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet. Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Ønsker du at tilbage trække din samtygge af vores cookies, så der ikke indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (Vejledning på minecookies.org), og derpå undlade at acceptere dem igen. Websitet kan fungrere uden cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem. Vi respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om besøgne i det omfang, det er relevant, og i overensstemmelse med gældende dansk persondatalovgivning, hvis du aktivt har accepteret cookiepolitikken.

Ansvarlig for behandlingen af persondata

Instore Excellence ApS
Vandtaarnsvej 62A, 1 floor
2860 Soeborg
Tlf. :+45 3131 3297 eller +45 2370 8963
E-mail: support@instoreexcellence.com
CVR: 36470771
Kontaktperson: Stig Bagger

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og generere statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. (Vejledning på minecookies.org) Bemærk, at hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold og kommunikationsformer, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, samt funktionelle og sessions-cookies. Se cookiedeklaration i sidst af afsnittet.

Generelt om personoplysninger

Personoplysninger er alle slags digitale informationer, der (direkte eller indirekte) kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websiden.
Typer af oplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang, du selv eksplicit giver samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, kan: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, betalingsoplysninger og øvrige oplysninger, du selv opgiver, behandles. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, brugen af kontaktformularer (og øvrige webformularer) eller ved køb.

Kommentarer i WordPress

Når besøgende skriver kommentarer på websiden, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatartjenesten for at se om du bruger denne. Efter godkendelse af din kommentar vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Kontakt- og webformularer

Når besøgende benytter formularer på websiden indsamles navn, e-mail, ip-nummer, samt den besked der skrives. De indtastede data – filtreret for personfølsomme oplysninger – sendes som notifikationer via e-mail til websidens ejer og den besøgende der har udfyldt formularen. Indtastningerne slettes permanent efter 30 dage og anvendes ikke til markedsføring med mindre, der gives samtykke til dette.

Indlejret indhold fra andre websteder

Indhold på dette websted kan indeholde indlejret medieindhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i afsnittet ‘Cookiedeklaration’ sidst i afsnittet. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Information om besøgte undersider på hjemmesiden sendes til Google (Google Analytics). Når du afspiller en video, sendes der ligeledes information til Vimeo eller YouTube. Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, behandles dine data af tredjepart, men videregives ikke. Vi håndterer og udsender vores nyhedsbreve via MailChimp.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt sletning og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et maskinlæsbart format. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til support@instoreexcellence.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookiedeklaration

Herunder ses en komplet liste af cookies som bruges på websitet, samat deres formål.